Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Randers her

4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Prop og Berta dukketeater

Historier om den lille tykke mand Prop samt hans talende ko Berta,
og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne.
Spekta...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 5.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart fastelavn. Fastelavn 2020 bliver travl og Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Familie trylleshow til store og små arrangementer

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Magi og trylleri findes efterhånden i mange former, og på Eventzonen.dk finder du et bredt udvalg inden for denne genre, så du kan få et spændende og humoristisk indslag til dit arrangement. Udover trylleshows med de helt traditionelle tricks, så omfatter genren i dag også tankekontrol og særdeles avancerede korttricks. Søg efter en tryllekunstner på Eventzonen, book kunstneren direkte og få underholdning for alle pengene.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, der leder efter den fuldendte underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Randers, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.