Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Sønderjylland her

Jørgen Fevre, tryllekunstner

En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Trylleri og magi findes efterhånden i mange former, og på Eventzonen.dk finder du et stort udvalg inden for denne genre, så du kan få en sjov og spændende optræden til dit arrangement. Trylleri betegner ikke kun de gode gamle klassiske trylletricks, det omfatter eksempelvis også tankelæsning, avancerede korttricks og mange flere interessante ting. Søg en tryllekunstner på Eventzonen, lav en aftale direkte med kunstneren og få underholdning for alle pengene.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således, at danskere, på jagt efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker entertainere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også muligheder for inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Sønderjylland eller du selv er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.