Find tryllekunstner i Nordjylland her

4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle betydelige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog med idéer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk