Tupperware Randi

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Tupperware Randi

Prisniveau

Kr. 4.500 - 12.000

Hjemby

Varighed

30 min.

Profil

Tubberware Randi – kendt fra TV2.
Ved Randis næste Tupperware Party viser det sig, at hun har fået forbyttet indholdet i sin taske med ting fra et tidligere arrangement i en swinger klub.
Indholdet i tasken er dog anderledes, end hun er vant til, men forsøger på bedste vis at demonstrere, som hun plejer.
Det bliver uden tvivl ustyrligt sjovt, og dine gæster vil skrige af grin.
Kan ses af de fleste – men kan måske for nogen opfattes grænseoverskridende, hvilket dog er sjældent.

Benitta har lavet underholdning til alle former for fester og arrangementer siden 1998, og er dermed en af Danmarks mest erfarne entertainere inden for denne genre.

Udover at Benitta har optrådt for utallige store og små danske virksomheder og alle former for private fester, har hun også optrådt på TV3 og været med i programmet “Party i Provinsen” på TV2.

At booke underholdning til sit livs første fest eller når man skal overraske samtlige medarbejdere i ens virksomhed, er det vigtigt at der er stor tillid mellem dig som kunde og mig som Entertainer. Derfor lægger jeg stor vægt på en god kommunikation indenfor selve arrangementet og jeg er altid 100% i fokus når jeg udfører showet. Jeg har gjort det 1000 vis af gange, så både kunder/gæster er garanteret underholdning i absolut verdensklasse.

Så hvis der skal der bruges professionel underholdning til festen er du kommet til det rette sted.

Benitta laver i øvrigt underholdning i hele Danmark, så din geografiske placering er ingen hindring.

Kontakt Tupperware Randi

Kontakt Tupperware Randi via formularen her, så vil Tupperware Randi vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.