Find voksentrylleri i Nordjylland her

4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer der leder efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...