Find close-up trylleri i Nordjylland her

4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Idéen bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk som leder fuldendt underholdning & musik kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også gode muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...