Find voksentrylleri i Sønderjylland her

4.5

Nicolai Laursen

Imponerende og charmerende liveunderholdning.
Få dine gæster til at åbne øjnene op og tabe kæben af forbløffelse.

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Frederiksen

Show for voksne eller hele familien.
Show med masser af humor, tankelæsning, trylleri mm.
Humoren er fra ting som man kender fra hverdagen. Men...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

HENNING NIELSEN KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Hylende morsomt og vanvittig imponerende stand-up trylleshow , med en af verdens bedste og sjoveste tryllekunstnere Henning Nielsen , Kendt fra Da...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mortenn

Prisvindende underholdning med Mortenn - Kendt fra TV og optrædender i ind- og udland.

Vinder af Nordic Championship of Magic 2018, samt DM i Cl...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Kristian Skovbo

Professionel underholdning i særklasse.

Oplev magi med et "twist" af comedy.

Skal dine gæster, medarbejdere eller kunder imponeres og samtidi...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jack The Heart

Hvad optræder jeg med ??
Lidt af hver men jeg er ret skrap til at få ting til at forsvinde , sommetider dukker tingene op igen ! og andre gange b...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Valdimar Jenko

En russisk video-creator, close-up tryllekunstner, rapper, musik producer og YouTuber med 400,000 + abonnementer, som er blevet set over 50 millio...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Gittes trylleri

Gittes trylleri bringer magi til din fest, i form af close up, hvor magien kommer helt tæt på eller som et fælles show. Der vil blive rig mulighed ...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Poul Oslo

Tryllekunstner Poul Oslo leverer sjov og spændende trylleri krydret med humor og spas.
Giv dine gæster eller kunder et smil på læben og en hyggeli...

Hjemby
Lunderskov
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...