Find close-up trylleri i Sønderjylland her

4.5

Nicolai Laursen

Imponerende og charmerende liveunderholdning.
Få dine gæster til at åbne øjnene op og tabe kæben af forbløffelse.

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Lasse Frederiksen

Show for voksne eller hele familien.
Show med masser af humor, tankelæsning, trylleri mm.
Humoren er fra ting som man kender fra hverdagen. Men...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

HENNING NIELSEN KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Hylende morsomt og vanvittig imponerende stand-up trylleshow , med en af verdens bedste og sjoveste tryllekunstnere Henning Nielsen , Kendt fra Da...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mortenn

Prisvindende underholdning med Mortenn - Kendt fra TV og optrædender i ind- og udland.

Vinder af Nordic Championship of Magic 2018, samt DM i Cl...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Kristian Skovbo

Professionel underholdning i særklasse.

Oplev magi med et "twist" af comedy.

Skal dine gæster, medarbejdere eller kunder imponeres og samtidi...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Valdimar Jenko

En russisk video-creator, close-up tryllekunstner, rapper, musik producer og YouTuber med 400,000 + abonnementer, som er blevet set over 50 millio...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Poul Oslo

Tryllekunstner Poul Oslo leverer sjov og spændende trylleri krydret med humor og spas.
Giv dine gæster eller kunder et smil på læben og en hyggeli...

Hjemby
Lunderskov
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som leder helstøbt musik & underholdning ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra konferenciers til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...