Find ældreunderholdning i Sønderjylland her

4.8

Jan M Kjeldsen

ÆLDREUNDERHOLDNING:
Jeg er en erfaren musiker, som spiller musik for ældre på plejecentre, ældrecafeer osv. Jeg spiller alle de gode gamle danske ...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Agnethe & Poul Henning

Det Musikalske Ægtepar, der med deres "Syng Jer Gladere"-koncept, får Danmark til at synge og danse. Agnethe & Poul Henning inviterer dig ind i der...

Hjemby
Tjæreborg
Vis kunstnerprofil

Hauberg-Jessen FAMILIETRIO

Familie-trio med smuk sangstemme, behagelig guitar og virtuos vibrafon.
Repertoiret er kendte danske melodier fra Stentoft / PH / Normann-Anderse...

Hjemby
Vejen
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så danskere, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har du også muligheder for inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...