Arbejdsglæde i Jylland

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg

Foredrag (eller Workshops) der skaber større arbejdsglæde - trivsel - øget resultater og bedre relationer.
Maibritt Kruse Kronborg tilbyder indivi...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Flemming Tiro Lund - Hypnose

Det kan siges om Flemming, at der har været en rød tråd i hans liv – at give og at have mennesket i centrum. Der er ikke noget af det, han beskæfti...

Hjemby
Grindsted
Vis kunstnerprofil

jørgen breum

Politi erindringsforedrag om et meget spændende liv i Dansk Politi som jeg kalder fra Vesterbro til Vestsalling

Hjemby
Skive
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere så folk, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...