Foredrag om arbejdsglæde i nærheden af Kolding

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk på jagt efter ideel musik & underholdning kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...