Arbejdsglæde i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Arbejdsglæde i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer, der søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...