Foredrag om arbejdsglæde tæt på Ringe

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere så folk, som søger efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...