Find børnemusik i Sønderjylland her

Ullabulla

Ullabulla tager sammen med sin dukke Bullabaj ud og synger egne børnesange og danser med børn i aldersgruppen 2-8 år. Det er livsglade sange, som i...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra starten, og det således at personer, på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og gode idéer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...