Find cirkus/klovn/artist i København her

5.0

Raffus

Professionel Klovn, Tryllekunstner - Stor erfaring.

Målgruppe: 3 - 12 år

Raffus improviserer og tilpasser forestillingen til publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Klovnen Knud

MUSIK, ARTISTERI, TRYLLERI & BALLONDYR

“Et festligt og fornøjeligt familieshow for alle børn og voksne i alle aldre”

Tempofyldt, humoristisk,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Schumann

Benny Schumann Cirkusartist og Klovneshow er et miks af hans bedste & sjoveste numre som klovn, bugtaler, tallerken spin-jonglør, tryllekunstner & ...

Hjemby
Rungsted Kyst
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bang-Bang

Børneunderholdning i topklasse !!!

Cowboyklovnen Bang-Bang leverer et forrygende børneshow.
Knivkastning, jonglering, trylleri, ballonartisteri...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 4.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Cirkus Minimus

I verdens måske mindste cirkus kan børn og voksne opleve en rigtig hyggelig og sjov cirkusteaterforestilling.
Det lille cirkustelt står klar. Pub...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...