Find cirkus/klovn/artist i Sønderjylland her

Børnebogsforfatter Marcus "Skovfar" Øland

Mit navn er Marcus ”Skovfar” Øland og jeg er børnebogsforfatter.
I december 2018 udkom min børnebog ”Alfred den rene bjørn”.
Nu optræder jeg, me...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor du kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der er på jagt efter perfekt musik og underholdning kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...