Find danseundervisning nær Løgstør her

5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer som søger efter den ideelle musik og underholdning, kun skal søge ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger danseundervisning til fest eller event i Løgstør eller du er en danseunderviser, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...