Find dinnerpianist i Nordjylland her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Gerhard Mark

Musikeren til din fest. Spiller klaver, keyboard og harmonika.
Underholdnings og dansemusik.
Dæmpet og tilpasset musik mens middagen serveres og ...

Hjemby
Nykøbing Mors
Prisniveau
Kr. 4.900 - 7.400
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk, der søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere