Find festpianist i Nordjylland her

5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

AKKOMPAGNATØR AF SANGE.

HUSPIANIST PÅ ROLD ST...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen