Djmorfar

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 4 dage

Djmorfar

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Områder

Varighed

6-8 timer

Profil

FL.Sound-diskoteket drives af Brian Folke Larsen Specialet er musik fra 80`erne, men også musik fra halvfemserne og op til nu. (og måske også fra 60 og 70 erne) Målgruppen er folk som ikke rigtig har lyst til " orgel-Allan " men gerne vil have lidt mere gang i den, med gode gamle gedigne ørehængere som alle genkender.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Djmorfar

Min Historie
Veilkommen til Diskotek FLSound.
MIn store interesse for musik har altid været der, men startede for alvor i firserne, hvor jeg spillede fast på Diskotek i KBH,ellers var det firmafester, privatfester osv.Mine mål er at gæsterne får en go fest. Mit faste publikum ligger imellen 25 til 80 år og musikken er 70er og 80er musik, men også det nye musik. Jeg er et lille Diskotek, men kan dog spille 100- 150 gæster op, har holdt en lille pause fra musikken i nogle år nu, så nu har jeg fået blod på tanden til at undeholde igen. Dj Morfar er mit kunstnernavn, jeg er 60 år det skal ikke afskrække jer for at kontakte mig.
Min store force er at give mine gæster en stor oplevelse, nemlig den musik de elsker at danse til, samt at sprede stor glæde.

Kontakt Djmorfar

Kontakt Djmorfar via formularen her, så vil Djmorfar vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.