Foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk der leder efter den ideelle underholdning og musik, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog med idéer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...