Foredragsholdere tæt på Aalborg med foredrag om forandring

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Sexolog og forfatter Michael Fray

Du kan vælge foredraget "Manden i spejlet" eller "Ekskoner fra Himmelen, Helvede og Hørsholm" om bogen af samme navn.

Michael Fray, født i 1975,...

Hjemby
Albertslund
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk på jagt efter helstøbt musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...