Forandring i Sønderjylland

Andy kendt fra TV3

FUCK FORTIDEN, SKAB FREMTIDEN
Foredrag om personlig udvikling.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Gitte Mose

Som adoptivbarn er der flere udfordringer, som følger én i livet. Tilknytningsforstyrrelser, identitetsdannelse, ekstrem tilpasningsevne er nogle a...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som leder helstøbt underholdning & musik kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med gode ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...