Find en dygtig live guitarist til bryllup i Nordjylland

5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mike Santis

Sanger/guitarist der optræder som solomusiker. Musik uddannelse i 2 år på Berklee College of Music i Boston, Usa.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Paul Winther

NYHED.
Som noget nyt, kan jeg tilbyde hjemmekoncert i din stue/arbejdsplads. Du kan invitere naboer, famile, venner, arbejdskollegaer osv.
Du får...

Hjemby
Erslev
Prisniveau
Kr. 4.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Daddy's One Man Band

Når Daddy går på , er der lagt op til en fornøjelig aften. Populære Hits fra de sidste 5 årtier, bliver leveret med indlevelse og et glimt i øjet a...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Lars Vesterskov

Spiller til alle arrangementer.
Har stor erfaring i at spille til bryllupper, fødselsdage, receptionen, fester, spisning, spillesteder, stuekonce...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Thomas Ravn

Skal du bruge noget stemningsfuldt live musik? Jeg spiller både på caféer, til receptioner, som festligt indsalg eller under maden til bryllupper m...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det således at personer, der er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også mulighed for inden en event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er guitarist eller søger en guitarist til bryllup i Nordjylland , så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.