Find foredragsholder tæt på Fredericia med foredrag om historie her

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen er for fø...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Unyttige Historiefacts

Unyttige Historiefacts formidler historien på underholdende vis igennem forskellige anekdoter fra fortiden. Konceptet er kendt fra Facebook, hvor c...

Hjemby
Svenstrup J
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive klogere på det valgte emne. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere der er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Fredericia med foredrag om historie, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...