Book foredragsholder i nærheden af Frederiksberg med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Man oplever tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Her aftaler I ligeledes det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Efter dette skal du bare have oplyst menneskene omkring dig om foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter ideel musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Frederiksberg med foredrag om historie eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...