Book foredragsholder i nærheden af Gørlev med foredrag om historie her

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Historien er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er desuden her, I aftaler forholdene for foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal handle om. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men med Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer der søger efter den helstøbte underholdning og musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Gørlev med foredrag om historie, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...