Book foredragsholder nær Kirke Hyllinge med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der søger efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Kirke Hyllinge med foredrag om historie, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...