Book foredragsholder i Odense med foredrag om historie her

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende historier. Denne historie er det samme som foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og inspirerende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af interessante temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at danskere, som søger efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i Odense med foredrag om historie eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...