Book foredragsholder i nærheden af Nykøbing Sj med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sit publikum med sin fortælling. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler i Danmark. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også fastlagt her. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, og publikum, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det pågældende emne. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kommer omkring mange forskelligartede temaer.

Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det således at folk, der søger efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du søger foredragsholdere i nærheden af Nykøbing Sj med foredrag om historie eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...