Book foredragsholder nær Randers med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sit publikum med sin fortælling. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her på Eventzonen.dk. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efter dette skal du bare have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk som leder fuldendt underholdning & musik kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Det store udvalg dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om historie, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...