Book foredragsholder i nærheden af Vanløse med foredrag om historie her

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Eventzonen er en af landets mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og reservation fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Når alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne spændende. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det valgte tema. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere.

Vores udvalg dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om historie, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...