Find jazzmusiker nær Brædstrup her

4.9

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Red Hot Four

New Orleans jazz for kræsne ører. Jazzkvartet der efter behov kan udvides til 5 (+1, piano) og 6 (+2, trækbasun).
Leverandør af swingende øre- og ...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 8.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Jazzopathics

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både ...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.100 - 4.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Jazzmood

Jazzmood er en jazzkvartet med hjemsted i Vejle. Sangerinde, guitar, bas og sax. Vi spiller swingende, livfuld jazz, med et repertoire, der spænder...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.100 - 4.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jazzduoen

Velkendte jazzstandarter og evergreens, som er den perfekte baggrundsmusik til bryllupper, fødselsdage, receptioner og andre arrangementer.
Jazzdu...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aros Bossa Nova Trio

Koncert - Reception - Dinner - Fest

Aros Bossa Nova Trio spiller solskins-varm og sommerlækker bossanova og jazz-samba året rundt.

Det føles...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 9.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Martin Lau

Uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium med masser af erfaring. Det jeg kan tilbyde, er hyggelig musik som kan sætte den perfekte ramme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jazzguitaristen - Dinner Jazz

Hyggeguitarist spiller lækker afslappet baggrundsmusik i den jazzede ende til din festmiddag eller reception.
Musikken er spændende at lytte til, ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Munkgaard

Sanger, guitarist og pianist. Vant til at spille på barer, caféer, og til div. arrangementer. Spiller både stille baggrundsmusik, men er også god, ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Wilhelm Skjerk (Pianist)

Mangler du en pianist til at sætte den helt rette stemning til dit næste arrangement? Så er jeg måske den rette. Med afsæt i nordisk, melodiøs jazz...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Bogalusa New Orleans Style Combo

The Bogalusa New Orleans Style Combo spiller et repertoire af Blues, Gospels, Hymns, Rags og Hot Jazz i den gamle New Orleans stil. Besætningen be...

Kategori
Hjemby
Egtved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Enrico Rosa

Solo-guitar med en perlerække af velkendte temaer/sange. Jeg mestrer mange stilarter både klassisk og rytmisk som blues, rock, jazz, latin og kan s...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Brewhouse Jazzband

Brewhouse Jazzband spiller traditionel jazz med de gamle jazz-klassikere.

Kategori
Hjemby
Ølgod
Prisniveau
Kr. 8.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Pilgaard-Lynggaard

Romantiske arrangementer af JAZZ & DANSKE SANGE - Perfekt til reception, dinner eller kirken.
- Skal JERES sang spilles til vielsen? Eller bare læ...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas & Marius

***Vi spiller alle kendte julesange til julefrokoster***

Lukas & Marius består af to erfarne konservatorie-uddannede musikere med et stort og ...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jazz Guitar - Toke Lynggaard

Stemningsfuld jazzguitar til dit arrangement!

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du foretrækker indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at inkludere det bedste fra funk, soul og disco, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, som baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Alle jazzmusikere har nemlig talenter indenfor stort set hele jazz-genren. Lige fra Smooth Jazz, Swing, Bossa Nova og Dixieland til den mere afdæmpede Blues.

En velvalgt musiker skaber den helt rette kulisse, uanset hvilken lejlighed, fest eller arrangement du skal bruge en professionel musiker til. Uanset hvilken slags musik du elsker, de instrumenter du foretrækker, om du foretrækker solister eller bands, så har vi det store sortiment, der dækker dem alle.

Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således, at folk, som søger efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores store udvalg dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter en jazzmusiker i nærheden af Brædstrup eller du selv er en artist, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere.