Book jazzmusiker i Midtjylland her

5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Bogalusa New Orleans Style Combo

The Bogalusa New Orleans Style Combo spiller et repertoire af Gospels, Hymns, Rags og Hot Jazz i den gamle New Orleans stil. Besætningen består af...

Kategori
Hjemby
Egtved
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Enrico Rosa

Solo-guitar med en perlerække af velkendte temaer/sange. Jeg mestrer mange stilarter både klassisk og rytmisk som blues, rock, jazz, latin og kan s...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jazzduoen

Velkendte jazzstandarter og evergreens, som er den perfekte baggrundsmusik til bryllupper, fødselsdage, receptioner og andre arrangementer.
Jazzdu...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Ohrt/Boye/Hvelplund trio

Ohrt/Boye/Hvelplund trio spiller lækker, lyttevenlig musik i et enkelt setup: Saxofon/sang, Klaver og Kontrabas. Trioen spænder vidt og spiller båd...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Brewhouse Jazzband

Brewhouse Jazzband spiller traditionel jazz med de gamle jazz-klassikere.

Kategori
Hjemby
Ølgod
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Old Boys Big Band

Old Boys Big Band spiller overalt i Danmark til vidt forskellige typer af arrangementer for private og offentlige virksomheder, til Riverboat Jazz ...

Kategori
Hjemby
Bryrup
Prisniveau
Kr. 12.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dinner Jazz Deluxe

Lækker stemningsmusik på jazzguitar til dinner, reception, bryllup, konfirmation, events m.m.
Jeg spiller også med på fest sange !
Musikken er af...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Martin Lau

Uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium med masser af erfaring. Det jeg kan tilbyde, er hyggelig musik som kan sætte den perfekte ramme...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aros Bossa Nova Trio

Med omsorg og respekt tages de største klassikere inden for genren under kyndig behandling.

De tre sympatiske og velspillende musikere ramm...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fanny Nygaards Trio

Populær aarhustrio leverer svingende jazz fra "Den gyldne jazztid" inspiret af navne som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Miles Davis etc.

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jazz Køkkenet

Velswingende soul-jazz.
JAZZ KØKKENET er en Aarhusiansk kvartet, der tager udgangspunkt i swing og soul-jazz.

JAZZ KØKKENET byder på en variere...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jazzopathics

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både ...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.100 - 4.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Jazzmood

Jazzmood er en jazzkvartet med hjemsted i Vejle. Sangerinde, guitar, bas, sax. Vi spiller swingende, livfuld jazz, med et repertoire, der spænder f...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.900
Vis kunstnerprofil
4.9

New Sun Jazz Trio

New Sun Jazz Trio - jazz til enhver lejlighed med udgangspunkt i jeres drømme og ønsker. Vi garanterer den helt rette lækre jazz-stemning til arran...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jazzguitaristen - Dinner Jazz

Hyggeguitarist spiller lækker afslappet baggrundsmusik i den jazzede ende til din festmiddag eller reception.
Musikken er spændende at lytte til, ...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er funderet i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der indeholder elementer af både disco, funk og soul eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. De jazzmusikere, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Dixieland, Bossa Nova og Blues til Ragtime, Smooth Jazz og Swing.

Det er oplagt at booke en dygtig musiker til din næste fest eller begivenhed, så du får skabt den helt rigtige stemning – og det uanset anledningen du ønsker at markere. Eventzonen.dk har musikere inden for en lang række forskellige musikgenrer med forskellige musikinstrumenter som fokus, fx guitarister, trompetister, pianister og mange andre.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere , så folk, som leder efter den perfekte musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau men i stedet bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er kunstner eller leder efter jazzmusikere i Midtjylland, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.