Live musik til begravelse i Midtjylland

5.0

2ToGo

Med duoen 2ToGo på scenen er der garanti for en musikalsk vellykket fest fra start til slut.
Under middagen guider Henriette de spisende gæster en...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Det Forbudte Repertoire

Det Forbudte Repertoire er en duo med mulighed for udvidelse, der spiller alt det forbudte musik, der virkelig sætter ild til dansegulvet.

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Marius Grønkjær

Marius Grønkjær – stor personlighed – stor stemme! Har gennem sit store repertoire og sin fremragende stemme, opnået stor popularitet i det ganske ...

Kategori
Hjemby
Holstebro
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.900
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.8

Carsten Esbensen - Morgenmusik, Festmusik m.m.

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og hvis det ønskes, kigger jeg gerne ud med en makker p...

Kategori
Hjemby
Struer
Prisniveau
Kr. 900 - 2.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, hvor man finder alle genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau men derimod portalen, der samler mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også gode muligheder for inden en event eller fest at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter musik til begravelse i Midtjylland eller du er artist, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.