Book musikalske foredrag tæt på Løgstør her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det således at folk, på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...