Find musikalske foredrag tæt på Regstrup her

Murer Kjeld & De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.500 - 18.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende bookingportaler, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk der søger helstøbt underholdning og musik kun skal lede ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...