Book musikalske foredrag tæt på Sommersted her

Keld Kortermann Sterlø

"John Mogensen i lyst og nød" Et musikalsk foredrag om John Mogensens liv med indlagte sange ( 19 )
"Otto Brandenburg - historien om en baggårdspu...

Hjemby
Østbirk
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Kapelmesteren

Kapelmester Niels Abild, der var rigmandens umulige søn, kommer fra et næsten Downton Abbey hjem. Efter flere kostskoler stak han til søs, jorden r...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer der leder efter den helstøbte musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...