Book receptionspianist i Nordjylland her

4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag denne portal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, der søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk