Rejser, kunst og kultur i Sønderjylland

4.0

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Jesper Sørensen

Skræddersyede foredrag om rock med fokus på The Smiths og Morrrissey samt resten af Manchesterscenen og britpoppen. Blandt andet med udgangspunkt i...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Farmer On The Run-Bernhard Brunsgaard

Efter 35 år med malkekøer slap jeg min indre eventyrer løs. Solgte køer og mælkekvote og lejede jorden ud.
De sidste 8 år har jeg kørt over 100 00...

Hjemby
Ribe
Vis kunstnerprofil

Jørgen Leon Knudsen

Jeg er født i Odense og blev læreruddannet i 1971. Har undervist i mange år, men en førtidspension gav mig - efter nogle rekonvalescensår mulighed ...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Lene Kohlhoff Rasmussen

Eventyrer, forfatter og foredragsholder.

Lene Kohlhoff Rasmussen tager sit publikum med ud til de steder i verden, hvor der stadig findes mere e...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Alex Bødiker

Med pop og sjæl
Et informativt, inspirerende og meget underholdende foredrag.
Perspektivering af musikken og generationskløften
Jeg krydrer fort...

Hjemby
Haderslev
Vis kunstnerprofil

Christiane Bayer Hvas

"På livets vej med kærlighed og frygt"
Kærligheden med dens dybe tillid er grundlaget for vores liv både med hinanden og til Gud. Tilliden i at tu...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer der søger efter den helstøbte musik & underholdning, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...