Samfund og politik i Aalborg

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Dirch Lind

Foredraget "Mine Verdensmål" sætter fokus på, hvor vi som almindelige danskere, kan gøre mest for at nå de mål FN's 193 lande har sat sig.
Løser v...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Sexolog og forfatter Michael Fray

Du kan vælge foredraget "Manden i spejlet" eller "Ekskoner fra Himmelen, Helvede og Hørsholm" om bogen af samme navn.

Michael Fray, født i 1975,...

Hjemby
Albertslund
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som søger helstøbt underholdning & musik ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...