Sundhed i Nordjylland

Lindas Akupunktur

Book et fantastisk event!
BMS akupunktur giver smertelindring allerede i første behandling!
Døjer du med stress og psyke, føler du mere energi,...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende historier. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester i Danmark. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er ligeledes her, I fastlægger forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal indeholde. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af temaer.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, hvor man finder alle væsentlige former for underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere på jagt efter fuldendt musik & underholdning kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om sundhed eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...