Sundhed i Sønderjylland

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen.dk. Eventzonen er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er desuden her, I fastlægger forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Herefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At skaffe tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, der søger efter god underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om sundhed, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...