Find foredragsholder tæt på Vanløse med foredrag om sundhed her

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer der leder efter den fuldendte underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Det store sortiment dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Vanløse med foredrag om sundhed, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...