Book foredragsholder tæt på Vejle med foredrag om sundhed her

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Eventzonen er én af landets største tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og tilhørere, som gerne vil deltage og blive klogere på det givne emne. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som søger efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor alle genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Vejle med foredrag om sundhed, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...