Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Hillerød her

4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.0

Petro

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Hver enkel tryllekunstner sætter sit eget specielle præg på magien, men fælles for dem alle er, at de kan servere et spændende indslag til dit event. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. Her finder du f.eks. traditionel trylleri i form af et trylleshow, men også shows indeholdende korttricks, tankekontrol og andre spændende ting. Aftal selv betingelserne og lav en aftale direkte med kunstneren. Vi sørger blot for kontakten her hos Eventzonen.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det , så danskere, som leder efter den helstøbte underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Har du en video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Hillerød eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.