Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Løgstør her

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Tino Tusindben

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hver enkel tryllekunstner sætter sit eget unikke præg på magien, men fælles for dem alle er, at de leverer et spændende indslag til dit event. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. Her kan du finde f.eks. traditionel trylleri i form af et trylleshow, men også shows involverende tricks med kort, tankekontrol og andre spændende ting. Du er sikret underholdning for alle pengene og hurtig og direkte kontakt med en god tryllekunstner, hvis du laver aftalen med vedkommende hos Eventzonen.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at personer, der søger efter god musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet en portal, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Det store udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også god mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er artist eller søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Løgstør, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.