Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Midtjylland her

4.9

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 25 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.500 - 13.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 4.900 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Jørgen Fevre, tryllekunstner

* VINDER af TRIBINIS TRYLLEPRIS 2017 * - * 2. PRIS ved DM i Børnetrylleri *
En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med hum...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Piraten Don Gustav

"Det Farlige Piratshow" - piraten Don Gustav
Forrygende show - ild, røg, trylleri, farlige sværd - gøgl og ballade. Piraten Don Gustav har probl...

Kategori:
Underholdning > Børneunderholdning > Børnetrylleri
Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Magi har en tryllebindende kraft og fås i dag i flere forskellige afskygninger, og på Eventzonen.dk finder du et stort antal kunstnere at vælge imellem i netop denne kategori. Trylleri og magi er altid et elsket og sjovt indslag til festen. Udover trylleshows med de klassiske trylletricks, så omfatter kategorien i dag endvidere avancerede korttricks og tankelæsning. Du aftaler selv betingelserne og laver selv selve aftalen med kunstneren. Vi formidler blot kontakten her på Eventzonen.dk.

Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største portaler, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige kategorier så danskere, der leder efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Vores brede sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er artist eller søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Midtjylland, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.