Selskabslokaler (8)

Velkommen til Eventzonen.dk. På denne side kan du finde de allerbedste bud på selskabslokaler, der kan danne udgangspunktet for dit næste selskab. Selskabslokalerne, du finder hos os, kan lidt af hvert, så lige meget om lokalet skal være stort eller lille, have personale tilknyttet eller være placeret et særligt sted i landet, garanterer vi, at der er en løsning. Vi kan tilpasse vores selskabslokaler, så de passer med de tanker og drømme, du måtte have. Er det en restaurant, du har i tankerne? Måske et forsamlingshus eller endda en herregård? Tjek udvalget herunder og kontakt stedet med det samme med en forespørgsel. Lettere bliver det ikke.

Faciliteter

Teknisk udstyr
Handicapvenligt
Børnevenligt
Spil & underholdning
Udendørs omgivelser
Certificeringer og aftaler
Mad og drikke

Find selskabslokalerne til dit næste selskab lige her

Godt selskab er noget, alle bør have og være, men måske mangler folk nogle gange et sted at samles. Det er der heldigvis råd for. Kunne du tænke dig at afholde et større middagsselskab eller måske et mere intimt selskab? Uanset hvad anledningen er, vil vi anbefale, at du overvejer, hvad du forventer af dine lokaler, så selskabet får de bedst mulige betingelser.

Det er nemlig med til, at din forberedelse er tiptop, og at eventuelle udfordringer på dagen bliver taget hånd om, fordi du ved, hvad du kan forvente af selskabslokalerne. Herunder har vi samlet nogle af de elementer, vores erfaringer siger os er vigtige at have med i dine overvejelser:

Hvad må det koste?
Et godt sted at starte, når du vil søge i mulige selskabslokaler, er prisen. Der kan nemlig være flere forskellige udgifter forbundet med at afholde et selskab eller en fest, og derfor er det en god idé at lægge et overskueligt og realistisk budget, inden du begynder at booke dine lokaler. Når du har styr på, hvor mange penge du har til rådighed, kan du begynde at lægge penge til forskellige poster.

Leje af selskabslokaler hører ofte til de større udgifter i budgettet, så undersøg derfor altid, om du har råd til de lokaler, du gerne vil have, før du begynder at lægge penge til side til andre udgifter – har du ikke et sted at afholde selskabet, kan det være svært overhovedet at få samlet folk.

Hvor skal selskabslokalet ligge?
Skal dit selskab afholdes i forbindelse med en særlig aktivitet, for eksempel et jagtselskab, er det værd at afgøre, hvor langt fra aktiviteten selskabslokalet skal være placeret. Skal selskabslokalet være placeret inde midt i en by, så det er let at komme til og fra selskabet med offentlig transport, eller skal det hellere være eksempelvis en landejendom, der danner rammen for begivenhedernes gang?

Skal selskabet afholdes i forlængelse af en vielse, er det værd at overveje, hvor langt væk fra vielsesceremonien lokalerne skal være placeret, og om offentlig transport er en mulighed for gæster, der måtte komme langvejsfra eller af anden årsag ellers ikke har mulighed for at deltage i bryllupsselskabet.

Her på siden kan du finde selskabslokaler, der kan leve op til, at alle kan være med til festen.

Hvad skal der være af udstyr?
Det er slet ikke sikkert, at dit selskab er centreret om mad, men det er ofte en overvejelse værd, om dine selskabslokaler skal have et køkken tilknyttet, og hvad dette skal have af udstyr. Vil du for eksempel selv stå for at lave mad, eller skal der blot være mulighed for at varme mad fra leverede kasser op? Skal køkkenet være topmoderne med professionel opvaskemaskine, eller er det nok blot at kunne stille tallerkener og service til side i en traditionel opvaskemaskine, som man kender fra private husstande?

Måske er du slet ikke indstillet på at skulle stå i køkkenet, når selskabet er i gang. Her kunne det være, du skulle tænke på en restaurant som en løsning, hvor professionelle kokke tilbereder maden og lige så professionelle tjenere serverer den.

I forbindelse med mad skal du også undersøge, hvad du selv må medbringe til lokalerne. Må du for eksempel selv tage spiritus og vin med, eller er der en fast aftale med stedet om, at du betaler pr. vinprop?

Hvad med oppyntning?
Når du har fundet et selskabslokale her på siden, der taler til dig, er det bare med at sende en forespørgsel, så du hurtigt kan finde ud af, hvad du selv skal stå for af planlægning. Mange steder kan nemlig være behjælpelige med at få pyntet selskabslokalet op, så det står knivskarpt ved gæsternes ankomst. Andre steder har ikke denne service, og så må du selv købe pynt og arrangere det på borde og vægge.

Er selskabet af en karakter, hvor der ikke er et nøjagtigt sluttidspunkt, bør du overveje, om selskabslokalerne skal give mulighed for overnatning. Det er særligt en god idé, hvis nogle af dine gæster kommer langt væk fra.

Børn, band og boogie
Skal der være musik til dit selskab, skal selskabslokalerne på en eller anden måde kunne tage højde for det. Ved livemusik skal der være plads til, at et orkester kan tage plads og stille deres instrumenter frem. Og skal der kunne danses til tonerne, bør der også tages højde for et solidt gulv, der kan klare trykket fra sko, der valser eller svinger i takt.

Skal der foregå anden underholdning, er det også en god idé at tjekke op på, om en kunstner kan udfolde sig foran forsamlingen. For eksempel er der mange forsamlingshuse, hvor der er tilknyttet en scene, hvorfra kunsten kan få liv. Det kunne også være et sted, hvor en DJ kan stille sit grej op.

Består selskabet kun af voksne medlemmer, eller er der også børn med til festen? Uanset hvem der deltager, er det værd at spekulere i, om stedet har udendørsfaciliteter. Skal man kunne trække udenfor for at trække frisk luft eller gå en tur, eller er det meningen, at selskabet kun er på matriklen?

Hos Eventzonen.dk ønsker vi at være med til at skabe de helt perfekte rammer for dit næste selskab. Derfor bør du gøre dig det klart, hvad du forventer af dine selskabslokaler. Lav en forespørgsel allerede i dag, og begynd at glæde dig til, at selskabet tager form.