Hold jeres selskab i idylliske omgivelser med udsigt over Øresund

Kapacitet 107 spisende gæster

Strandmøllekroen er en ideel arrangør til afholdelse af jeres arrangement, hvis I ønsker en beliggenhed i historiske og unikke rammer med velholdte og moderne lokaler. Kroen har eksisteret siden 1811, og er placeret for enden af Kærlighedsstien lige i udkanten af Dyrehaven. Kroens beliggenhed er helt i top, eftersom den er placeret i et af Nordsjællands smukkeste områder i Klampenborgs Springforbi. På trods af kroens rolige placering i skønne naturomgivelser langt fra byens larm, er det nemt at komme dertil, idet restauranten kun er et kvarters kørsel fra Gentofte og Hellerup, og en halv time fra København. Rammerne er således er en køretur værd. Udover de lyse lokaler tilbyder restauranten også et stort udendørs terrasseområde, der giver rig mulighed for at nyde en velkomstdrink eller foretage vielsen omgivet af den smukke natur og udsigt til vandet.

Personalet leverer også service fra øverste hylde, hvor de trækker på deres store erfaring og passion for afholdelse af selskaber, og I er dermed i trygge hænder på Strandmøllekroen. For personalet er fokusområdet først og fremmest at danne rammerne, så jeres arrangement bliver som ønsket. Herunder lægger teamet især vægt på at opretholde stedets historie og traditioner. De gamle krostuer er moderniseret, men stadig med øje for stedets ånd. Herved tilbyder Strandmøllekroen professionelle faciliteter med en lys og skandinavisk indretning kombineret med kroens historiske særpræg, hvilket giver unikke muligheder for jeres arrangement.

Service er som beskrevet af højeste prioritet, og derfor tilbyder Strandmøllekroen en individuel uforpligtende rundvisning, så I med selvsyn kan se lokalerne og omgivelserne helt tæt på. Dette tilbydes, for at give jer de bedste forudsætninger for at sammensætte jeres arrangement lige som I ønsker det. Her vil personalet være klar med deres råd og erfaring, så I sammen kan konstruere det optimale arrangement, der er skræddersyet efter netop jeres ønsker og behov. Særligt i forhold til bryllup tilbyder restauranten også, at I kan komme i en gratis dialog med en personlig bryllupsrådgiver, som kan guide jer i planlægningen og udførelsen af arrangementet. Samtidig vil det også være muligt at snakke med en "festlig ekspert", som kan give guidance indenfor afholdelse af arrangementer på Standmøllekroen. Generelt har restauranten stor erfaring med afholdelse af de helt store fester og selskaber.

Den gastronomiske oplevelse er også særpræget på Strandmøllekroen. Her tager køkkenet udgangspunkt i det danske samt franske køkken, hvor menuen sammensættes af en kombination af moderne fortolkninger samt klassiske retter. For køkkenpersonalet er nøgleordene gode friske råvarer, godt håndværk samt dekoratesse. Menuen sammensættes efter sæson, så det sikres at råvarerne altid er friske og af bedste kvalitet. Samtidig tilberedes råvarerne omhyggeligt og med sans for detaljen. Køkkenet tilbyder derved en stor madoplevelse, der kombineret med de unikke naturomgivelser, giver de ideelle rammer for et selskab.
Menuerne beskrevet på siden er udelukkende vejledende forslag, og derved er køkkenet klar til at tilpasse og tilrettelægge menuen efter netop jeres ønsker og behov. Her kan køkkenpersonalet også trække på deres store erfaring, så de kan være behjælpelige med forslag og råd, som flettes sammen med jeres præferencer. Derfor tilbyder Strandmøllekroen en individuel samtale, hvor I mødes med køkkenpersonalet for at skrue den helt rette menu sammen.

Opsummeret kan Strandmøllekroen tilbyde den komplette pakke til ethvert arrangement, hvor den unikke udsigt og idylliske naturomgivelser kombineret med de moderne lokaler med et historisk islæt, giver attraktive muligheder for afholdelse af arrangementer.


Lokaler


Prispakker

Søndagsbord - 11.30-17.00
6 timer
DKK 349
pr. kuvert
inkl. moms
Tallerkenanretning - selskabsmenu 2 retter
DKK 389
pr. kuvert
inkl. moms
Tallerkenanretning - selskabsmenu 3 retter
DKK 499
pr. kuvert
inkl. moms
Brunch
Min. 25 gæster
DKK 499
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabsbuffet
Min. 25 gæster
DKK 499
pr. kuvert
inkl. moms
Julebuffet
Min. 25 gæster
DKK 499
pr. kuvert
inkl. moms
Tallerkenanretning - selskabsmenu 4 retter
DKK 599
pr. kuvert
inkl. moms
Fredags skaldyrbuffet - (juni-september)
6 timer
DKK 599
pr. kuvert
inkl. moms
Frokost - 12.00-17.00
5 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Aften - 18.00-23.00
5 timer
DKK 1095
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupspakke - 18.00-3.00
9 timer
DKK 1750
pr. kuvert
inkl. moms
Vielse- og receptionspakke - inden middag
DKK 10000
inkl. moms

Faciliteter

Børnevenligt

Børnemenuer
Højstole
Puslebord

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Handicap parkering
Handicaptoiletter

Teknisk udstyr

Lærred
Projektor
Wifi

Udendørs omgivelser

Skov og natur
Terrassemiljø
Udendørs bar
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Parkering: Offentlig parkeringsplads som nabo 10 meter
Bus: Strandvejen rute 388 110 meter
Tog: Skodsborg Station 2,2 km
Tog: Klampenborg Station 3,8 km
Motorvej - E47 4,8 km

Aktiviteter & seværdigheder

Springforbi Strandpark 500 meter
Eremitageslottet 1,8 km
Bøllemosen 2,9 km
Bellevue Strand 3,9 km
Cirkusrevyen 4,3 km
Bakken 4,4 km
Ordrupgaard 6 km

Overnatning

Beach house with private beach 800 meter
Kurhotel Skodsborg 1,6 km
Lyngby-Taarbaek Vandrerhjem 2,4 km
Raadvad Kro 2,7 km

Lokation

Strandvejen 808, 2930 Klampenborg

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris